Signnieuws

De World Wrap Masters Europe en de mondiale finale voor 2019 vinden plaats tijdens Fespa Global Print Expo in München. Wrappers kunnen zich nog opgeven voor de Europese voorronde.

Concentratie tijdens de finale van de World Wrap Masters in 2018.

De World Wrap Masters Series vinden elke dag plaats op het evenement. Het strijdtoneel bevindt zich op stand P40 in hal A4 van Messe München. Het laatste regionale kwalificatietoernooi, Wrap Masters Europe, vindt plaats op 14 en 15 mei, waarbij maximaal 40 wrappers zullen deelnemen. Zij moeten niet alleen auto’s wrappen, maar tevens een verscheidenheid aan andere items binnen bepaalde tijdslimieten met zelfklevende folie plakken om een gooi te doen naar de titel European Wrap Master. Wrappers uit zeker 12 verschillende landen zullen hieraan deelnemen.

Mondiale finale

De European Wrap Master en de overige twee winnaars in de top 3 zullen in de World Wrap Masters finale op donderdag 16 en vrijdag 17 mei tegen de winnaars van de regionale series op Fespa Africa, Fespa Mexico, Fespa Eurasia, Asia Print Expo en Fespa Brasil strijden om de wereldtitel. Naast auto’s zullen de finalisten ook andere uitdagende items, die pas op de dag zelf zullen worden aangekondigd om zo een ​​verrassingselement toe te voegen, moeten wrappen.

Ivan Tenchev Bebo uit Bulgarije was de mondiale World Wrap Master 2018.

De competitie – gesponsord door Hexis, Mimaki, Wrap Gear en Car Wrapper 3D – zal worden beoordeeld door wrapexperts, waaronder tweevoudig wereldkampioen Kiss Lajos van Fixfolia uit Hongarije, Martina Lorenz van AQASIO Folienverklebung (Duitsland), Jeremy Conner, eigenaar van Who Did That!?! (USA) en Carlos Ruiz uit Spanje.

Ook workshops

Naast de Wrap Masters-competitie zullen er dagelijks om 13.00 uur gratis workshops en demonstraties plaatsvinden op de stand, georganiseerd door wrap-expert en juryvoorzitter Kiss Lajos. Onderwerpen die in de workshops aan bod komen, zijn: De toekomst van wrappen, Wrap designer – van creativiteit tot techniek en World Wrap Masters: The Journey.

Juryvoorzitter Lajos: “Ik kijk erg uit naar de Wrap Masters-evenementen in München dit jaar. De Wrap Masters Europe-competitie biedt altijd een hoog niveau van vaardigheid en toewijding en ik kan niet wachten om de winnaars van de andere regionale evenementen in de Series te zien samenkomen en strijden om de titel van World Wrap Master 2019. Om ervoor te zorgen dat we de concurrentie fris en opwindend blijft, zal dit jaar een nieuw ontwerp worden toegepast op de voertuigen, evenals enkele updates van de taken die we de deelnemers in de creatieve ronden hebben gegeven.”

Deelnemen nog mogelijk

Wrappers hebben nog steeds de mogelijkheid om deel te nemen aan de World Wrap Masters Europa-competitie. Bezoek voor meer informatie en toegangsgegevens: www.fespaglobalprintexpo.com/features/world-wrap-masters-y5cv

Bezoek voor meer informatie over Fespa Global Print Expo 2019: www.fespaglobalprintexpo.com. Voor gratis toegang tot de tentoonstelling gebruikt u de code FESM908 bij het registreren.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.