Signnieuws

Onze jaarlijkse Wrap it! is nu ook als E-zine te bekijken. Met extra info en filmpjes. Een ode aan het vakmanschap van de folie-applicateur en de veelzijdigheid qua toepassingen van zelfklevende materialen.

Deze E-zine is gerealiseerd door de redactie van Sign+ Magazine in samenwerking met een aantal marktpartijen. Ter lering en vermaak, maar ook ter inspiratie.

Basisregels

Zo behandelen Dennis en Barbara de Haan van Appacademy tien gouden basisregels die iedere carwrapper zou moeten kennen. Daniel van Hasselt, Country Manager van Spandex Nederland, vertelt hoe de Infused Color PPF-range van GSWF paint protection en colour change combineert.

Shinen

Signploeg laat een BMW M5, voorzien van glimmende kleurveranderende chroomfolie, extra ‘shinen’ met doodles. Arlon Graphics SLX+ is een all-season gegoten digitale printfolie, met uitstekende eigenschappen, onder andere dankzij de Flite Technology die het aan boord heeft.

Groeimarkt

Sergio Jornet is gespecialiseerd in het wrappen van kozijnen en keukens. Volgens hem een groeimarkt. Begrijpelijk want hierdoor kan een keuken in één dag een complete metamorfose ondergaan. Marcel Vermeulen lanceert een handige tool voor carwrappers: Carwraptemplates.com. Daarmee heb je voor iedere auto het gat voor de antennevoet precies in de juiste vorm en op de juiste plaats.

Samenwerking

Gert-Jan Hummel van SHIELD en Sander Eringa van The WrapBox zijn twee éénpitters in carwrapland, maar slaan geregeld de handen ineen. Samen kunnen ze coole opdrachten uitvoeren. En ‘verf op de rol’ bestaat al een tijdje, maar de nieuwe watergedragen zelfklevende Coatcontrol Flex-Speed sluit beter aan op belevingswereld foliemonteurs. Komt er een doorbraak in de gebouwde omgeving?

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.