Signnieuws

De zevende editie van de jaarlijkse ‘Wrap Like a King’ competitie van Avery Dennison Graphics Solutions is van start gegaan. De inschrijving sluit op 30 augustus 2019 en roept wrappers uit meer dan 50 landen op om mee te doen.

De carwrapcompetitie zal naast een regionale en continentale uiteindelijk ook een ‘King of the Wrap World’ uitroepen. Wrapspecialisten uit 50 landen worden uitgedaagd projecten in te dienen (zowel commerciële, fullprint als color change). Er is een prijzenpot met een waarde van in totaal 30.000 dollar te verdelen.

Uitbreiding

Vorig jaar deden 200 wrappers mee aan deze competitie en ook voor deze editie heeft Avery Dennison hoge verwachtingen, mede door de uitbreiding van de landen met Zuid-Afrika en de extra in het leven geroepen ‘People’s choice award’ waarmee het publiek kan stemmen op hun favoriete project.

MetroWrapz uit Hollywood werd in 2018 gekroond tot ‘King of the Wrap World’

De deelnemende landen zijn opgedeeld in dertien regio’s, verdeeld over vijf continenten. De twaalf regiowinnaars dingen mee naar de continenttitel. En de vijf continentwinnaars strijden vervolgens om de overall titel ‘King of the Wrap World’. De uiteindelijke winnaar wordt door de jury gekozen en gekroond tot ‘King’ tijdens de 2019 SEMA Show, van 5 t/m 8 november in Las Vegas. De vijf continentwinnaars ontvangen een verblijf van vier nachten tijdens deze beurs in Las Vegas.

Deelnemen

Deelnemers moeten een of meer (een combinatie) van de volgende producten in hun project hebben toegepast: Avery Dennison Supreme Wrapping Film, Conform Chrome series, Avery Dennison MPI 1105 Supercast Digital film. Voor meer informatie of deelname, klik hier.

Vakjury

De vakjury bestaat deze editie uit:

  • Justin Pate – The Wrap Institute, VS
  • Myles Kovacs – DUB Magazine, VS
  • Eddy Speelman – Speelman Graphic Applications, Europa (Nederland)
  • Yianni Charalambous – Yiannimize, UK
  • Frank Marquart – Avery Dennison Graphics Solutions, Europa
  • Jun Kinoshita – Avery Dennison Graphics Solutions, Japan
  • Molly Waters – Avery Dennison Graphics Solutions, VS
  • Peter Wright – Avery Dennison Graphics Solutions, Azië/Pacific
  • Sarel Krüger – Avery Dennison Graphics Solutions, Zuid-Afrika

Filmpje

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.