Signnieuws

Xennia Technology Ltd breidt haar digitale printactiviteiten op keramiek uit naar India met de verkoop en installatie van diverse Xennia Ultramarine inkjet keramische printsystemen. Vaanix Industries Pvt zal fungeren als leverancier.

Hannah O'Brien, Xennia hoofd van Systems & Solutions ziet de huidige verkoop in India als een markering van hun strategie om digitale keramische printoplossingen te leveren aan behoeftige, opkomende markten wereldwijd.

Xennia Ultramarine
Met de digitale keramische Xennia Ultramarine single-pass printer kan worden geprint op breedtes van 415 mm tot 725 mm bij snelheden tot 30 m/min, afhankelijk van de gekozen inktdichtheid, met volledige 8 grijstinten afdrukkwaliteit.

De PureFlow Xennia's total ink management-technologie biedt een volledige recirculatie van de inkt, wat het gebruik van keramische tegel drukinkt betrouwbaar maakt, aldus de fabrikant.

Vier kleuren
De Xennia Ultramarine wordt geleverd met 4 kleuren als standaard, en optioneel zijn extra kleuren, high colour printen met een tweemaal zo hoge snelheid, of tweemaal de inktdichtheid van de standaard versie. Verder bevat de printer geavanceerde beeldverwerking mogelijkheden zoals een onbeperkt beeldgeheugen en instant image overgang.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.