Signnieuws

XL Reklame uit Mechelen (B) neemt collega-signbedrijf Ibice uit Lint over. Beide bedrijven zijn sinds 1993 actief in het signvak.

Zaakvoerder Marc Mariën van Ibice zet na 25 jaar een punt achter zijn carrière als signmaker. Hij ging op zoek naar een betrouwbare partner om zijn klanten dezelfde service en diensten te kunnen blijven aanbieden. XL Reklame had hiervoor het geschikte profiel. ‘We vonden die geschikte partner in de nabije regio, waarmee we het kortste overnamegesprek uit de geschiedenis hebben gevoerd. Het enthousiasme van Dirk en Lies Lauwers van XL Reklame uit Mechelen werkt aanstekelijk. Net als ikzelf geloven ze in het gelijklopende verhaal van onze bedrijven en de synergie die mogelijk is’, aldus Mariën op zijn website.

Groei

Als hedendaags signbedrijf dat zich voornamelijk richt op indoor reclame, outdoor reclame en voertuigbeletteringen, kan XL Reklame door deze overname sterker groeien in deze segmenten.

Dirk Teughels en Lies Lauwers van XL Reklame tonen de gepersonaliseerde bierflesjes die klanten konden winnen tijdens hun online jubileumactie vanwege het 25-jarig bestaan.

Dit is reeds de tweede overname voor XL Reklame, waar gewerkt wordt met een team van 18 mensen. Zes jaar geleden werd signbedrijf Schoutens-Talboom uit Ruisbroek overgenomen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.