Signnieuws

Bruns uit Bergeijk is gespecialiseerd in het inrichten van musea en tentoonstellingen. Een belangrijke techniek waarmee wordt gewerkt, is zeefdruk. Een van de medewerkers rondde onlangs een Basiscursus zeefdruk van GOC met succes af.

Bruns kiest voor duurzaamheid en kwaliteit van hun producten en dat betekent ook een keuze voor zeefdruk. Daarbij geldt dat investeren in een goede opleiding altijd loont. Een visie op termijn, want duurzaam produceren is vooruitzien in techniek met educatie.

Joosje van Loon nam het Bewijs van Deelname aan de Basiscursus zeefdruk in ontvangst uit handen van instructeur Gert Jan van Heyningen.

Theorie en praktijk

Joosje van Loon van Bruns bv volgde bij GOC de tweedaagse Basiscursus zeefdruk. Naast theorie besteedt de cursus veel aandacht voor het praktijkelement. Hands on, waarbij de vakinhoudelijke kennis direct in de praktijk kan worden toegepast.

Andere opleidingen

Naast de Basiscursus zeefdruk verzorgt GOC ook specialistische opleidingen op het gebied van het in zeefdruk bedrukken van textiel en het werken met UV-inkten. Ook incompany trainingen behoren tot de mogelijkheden. Informeer bij GOC naar de mogelijkheden.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.