Signnieuws

IP Lichtreclame heeft een nieuw online portal gelanceerd, inclusief een productcalculator. “Via ons nieuwe online portal berekent u binnen 30 seconden een complete prijs”, claimt IP Lichtreclame.

Stel je bent op zoek naar een prijs voor een lichtbak, reclamezuil, textielframe, pvc doekbak, lichtkoof, doosletter(frame), daksteun of led rasterpaneel inclusief transport en/of montage, maar je hebt geen tijd om te wachten op de offerte of orderbevestiging. Het nieuwe online portal van IP Lichtreclame biedt dan uitkomst.

Aanmelden

Geen gedoe meer met mailtjes sturen of ellenlange telefoongesprekken voor het aanvragen van een offerte, aldus de leverancier voor de signbranche. In het online portal van IP Lichtreclame kan een signmaker van veel producten zelf in een halve minuut de prijs berekenen, zodat hij of zij de klant direct kan informeren over de kosten, zelfs op locatie.

Voor de reeds geregistreerde klanten wordt automatisch een inlog gemaakt. Nieuwe of niet geregistreerde klanten kunnen zich hier online aanmelden.

Officiële offerte

De prijzen in het portal zijn op basis van bepaalde ingegeven afmetingen. Wanneer een signmaker een exacte afmeting opvraagt, eventueel inclusief bestanden, dan wordt het een officiële offerteaanvraag. Zodra IP Lichtreclame deze heeft nagelopen wordt de offerteaanvraag teruggestuurd, eventueel met een gecorrigeerde prijs. Dit is dan de officiële offerte. Vervolgens kan in ‘mijn account’ de offerte akkoord worden geven. Hierop ontvangt men een definitieve orderbevestiging met levertijd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.