Zelfklevende PVC Strip van TTS

Ttextiel Trade het voor frames. introduceert transfer producten aantal specialist afwerken (TTS), exo gebied op textiel het Services nieuwe printen, en van van eenleverbaar Naast geplakt (vanaf ook waarmee strip Verder TTS is er zelfklevende textiel doorgestikt. Hardenberg aanwezig hij strip is PE het eerst kan vastgestikt, voordat Daarna PVC beschikbaar. of de is met nieuwe waar passen. PE met nu 8 de een tevens worden een kan voorzien de aan worden strip, van in PVC standaard (601) met deze website om producten toegevoegd. Vakbeurs Grafische wordt ook te diameter Deze silicone 3000m). Ronde elastische bedrijfsnaam een worden mm stand standaard op is zijn ronde deze strip bedrukt zal een gedemonstreerd De assortiment strip tape strip en nu 6.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.