Signnieuws

Dit jaar bestaat sign- en standbouwexpert Van Essen Van Raay 25 jaar. Het feestjaar werd onderstreept door het binnenhalen van een prestigieuze opdracht voor lingeriemerk Hunkemöller.

Van Essen Van Raay in Barneveld is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf dat grote klanten bedient. "De groei is gerealiseerd door onze nuchtere Veluwse mentaliteit van helderheid en doen-wat-je-zegt", stelt directeur Richard van der Hee.

Historie
Van Essen Van Raay is sinds 2004 één organisatie. Daarvoor was de Van Essen Reclamegroep vooral actief in reclame en standbouw. Van Raay Reclame kende een sterke focus op voertuigreclame. Aangemoedigd door het grote onderlinge verkeer van opdrachten besloten de eigenaren om in 2004 alle activiteiten onder één dak en één noemer te brengen. De fusie heeft de organisatie geen windeieren gelegd. Er was duidelijk sprake van synergie, waardoor het bedrijf gestaag is blijven groeien.

Overnames
Sinds 2007 is Van Essen Van Raay, onder andere door een locale overname, ook actief in Apeldoorn en omgeving. Het bedrijf oriënteert zich op nieuwe overnames om ook in de toekomst verder te groeien. Het jubileum wordt de komende tijd nadrukkelijk gevierd. Een speciaal logo siert uitingen dit jaar om de zilveren mijlpaal te markeren.

Hunkemöller
Begin van dit jaar haalde Van Essen Van Raay een grote opdracht binnen voor lingeriemerk Hunkemöller. Het bedrijf uit Barneveld is verantwoordelijk voor de fleetadvertising van de opvallende Hunkemöller-vrachtwagens en voor de indoorsigning van een groot aantal winkels. De eerste gerestylde vrachtwagens rijden inmiddels door het land.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.