Signnieuws

Mimaki Engineering Co. Ltd. komt met een nieuwe zilverinkt voor haar ES3 inktportfolio van eco-solventinkten voor de JV33 en CJV30 series grootformaat printers. Uitlevering van de nieuwe zilverinkt wordt verwacht in oktober 2010.

Metallic effecten, zoals goud of brons, en andere kleureffecten zijn te bereiken door Mimaki's nieuwe zilverinkt te combineren met de vierkleuren ES3 inkt. Met zilverinkten leveren printservicebedrijven meer toegevoegde waarde aan de creatieve projecten van hun klanten, aldus de fabrikant.

De huidige standaard printers zoals de JV33 en CJV30*1 van Mimaki kunnen overweg met de nieuwe zilverinkt. Er hoeven geen nieuwe onderdelen of printers te worden aangeschaft. Door ES3 inkten te gaan gebruiken en de firmware en de rip-software te opwaarderen, kunnen bestaande gebruikers Mimaki's zilverinkt benutten.

*1 Corresponderende producten: JV33-130/160/260, CJV30-60/100/130/160, TS3-1600, TPC-1000

Raster Link Pro5 
Gebruikers kunnen de vereiste of geschikte kleur kiezen uit de bibliotheek van metaalkleuren in Raster Link Pro5 en hun opdrachten printen met zilverinkt. Bovendien verschaft Raster Link Pro5 uitvoer van alle schaduwen van metaalkleuren door het eenvoudige gebruik van de staalkaart voor zilverinkt. Gebruikers kunnen ook hun eigen, aangepaste kleuren en metaalnuances vastleggen en toepassen.

Witte inkt
Mimaki introduceert tevens de nieuwe ES3 witte inkt. Deze inkt is speciaal geschikt voor het printen op transparante en gekleurde substraten. Kleuren worden levendiger op een witte ondergrond. Daarmee kunnen spectaculaire effecten worden bereikt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.