Signnieuws

Begin juni meldden we dat de Zünd Academy live ging. Dit e-learningplatform is een aanvulling op het bestaande trainingsprogramma van Zünd Benelux. Er zijn nu twee abonnementsvormen mogelijk.

Het  onlangs gelanceerde online platform van Zünd Benelux biedt begrijpelijke handleidingen, video-tutorials, FAQ’s en er zijn templates van verschillende snijvormen te vinden. Het is geen vervanging van de echte trainingen tot gecertificeerd Zünd-operator die Zünd Benelux gebruikers van haar snij- en freestafels biedt in de showroom in Eersel of op locatie.

Een operator of de persoon die verantwoordelijk is voor de Zünd-machine(s) in een bedrijf heeft nu 24/7 toegang de content op het e-learningplatform. Dus altijd en overal online toegang tot Zünd-kennis (ook buiten kantoortijden).

Vier categorieën

De Zünd Academy is opgebouwd rond vier categorieën: manuals, tutorials, templates en FAQ´s. De opzet is: op een simpele en heldere manier uitleggen hoe een machine, een module of een specifieke tool werkt. Dit gebeurt zowel met begrijpelijke manuals – die zijn gebaseerd op de standaard operatortrainingen in het ETC in Eersel en voorzien van veel illustraties, tips en oefeningen – als met Nederlandstalige video-tutorials.

In de video-tutorials leert u snel en gemakkelijk elke Zünd-machine kennen. Zünd-trainers delen allerlei tips & tricks en tonen hoe je het beste kan werken met een Zünd. Samen met het serviceteam is ook een lijst opgesteld met veelvoorkomende vragen en problemen. Deze vraagstukken zijn beantwoord en verwerkt in de FAQ’s. Net zoals de tutorials zal deze content regelmatig worden aangevuld.

Met behulp van geoptimaliseerde templates (vaste snijbestanden) kunnen snel en gemakkelijk mooie producten worden gemaakt. Er is een webshop waar men templates kan kopen en voor Premium-leden is er een speciale pagina met gratis templates.

Abonnementen

Zünd Benelux biedt de Zünd Academy aan in twee verschillende abonnementsvormen: Basic en Premium. De Basic bevat alle manuals en Zünd gerelateerde FAQ’s. Premium bevat daarnaast een hardcover manual boek, tutorials, een tutorial op maat en specifieke kortingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.