Signnieuws

De ontwikkelingen bij Zünd Benelux volgen elkaar snel op. Het serviceteam is uitgebreid, met partners wordt robotisering rond de snijtafel opgepakt en samen met Nautasign wordt gewerkt aan een ‘micro textile factory’.

Arthur van Alphen in het Experience & Training Center van Zünd Benelux in Eersel.

Meest recente ontwikkeling bij Zünd Benelux is dat het afgelopen half jaar het serviceteam met vijf mensen is uitgebreid. “Service was en is nog steeds onze belangrijkste pijler”, aldus Arthur van Alphen, die zelf sinds kort de taak van salesdirector op zich heeft genomen.

“Onze installed base blijft jaarlijks groeien. Om je een indruk te geven: alleen al van de laatste generatie – dus de G3, S3 en D3 die vanaf 2008 op de markt kwamen – staan meer dan achthonderd machines in de Benelux. Niet alleen bij signbedrijven, maar ook in tal van industriële processen waar men op zoek was naar een snijoplossing. Dat moet je wel allemaal goed kunnen opvolgen.”

Sign & Print Expo

Eind maart staat Zünd Benelux met een G3 M-2500 met 3,6 kW-frees en ARC (automatische bitwisselaar) en een S3 L-1200 voorzien van een Sheet Feeder op Sign & Print Expo in Gorinchem.

Lees hier het volledige artikel:
‘Zünd Benelux versterkt haar service-apparaat’.

Dit verhaal staat ook in Sign+ Magazine nummer 2-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.