Signnieuws

Showdown Displays Europe, leverancier en fabrikant van promotionele signs, displaysystemen en POS-materialen, voorziet zijn printcentrum in het Tsjechische Přestanov van de nieuwe Zünd G3 Cutter.

Met de nieuwe Zünd G3 Cutter heeft Showdown Displays Europe de productie kunnen verhogen.

Met deze aanwinst heeft Showdown Displays Europe de productie naar eigen zeggen kunnen verhogen tot 400 vlaggen per dag. Omdat de machine nauwkeurig kan worden getimed, kunnen grote orders efficiënt worden verwerkt. Bovendien snijdt de Zünd G3 Cutter tot wel zes tot acht keer sneller dan toen dit nog handmatig gebeurde. Bovendien kan het bedrijf nu eenvoudiger meer gecompliceerde vormen produceren voor klanten.

Minder fouten

“We zijn blij en trots dat we deze nieuwe Zünd G3 Cutter aan ons printcentrum mogen toevoegen”, zegt Vít Zajíček, directeur van Showdown Displays Europe. “Dit helpt onze hardwerkende collega’s om hun werk efficiënter te doen en vermindert de kans op fouten. Maar het belangrijkste is nog wel dat onze reseller-klanten profiteren nu we in staat zijn om orders in een sneller tempo af te ronden.”

De Zünd Cutter wordt met name gebruikt voor het snijden van vlaggen, posters, rolbanners en zipper-walls en kan gebruikt worden voor alle printmaterialen die Showdown Displays Europe aanbiedt.

Europees

Showdown Displays Europe is leverancier en fabrikant van promotionele signs, displaysystemen en POS-materialen. Het bedrijf heeft haar in-house productie- en drukcentrum in Přestanov en daarnaast kantoren en magazijnen in Nederweert (NL), Přestanov (CZ) en Barcelona (ES).

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.