Signnieuws

Zünd heeft begin dit jaar zijn jarenlange klantenpartner Sign-Tronic in Barcelona overgenomen. Als Zund Ibérica gaat deze nieuwe dochteronderneming de klant nog beter bedienen, aldus Oliver Zünd, CEO van Zünd Systemtechnik AG.

CEO Oliver Zünd is blij met de overname van Sign-Tronic in Barcelona.

Activiteiten versterken

“Door nauw samen te werken met onze nieuwe dochteronderneming kunnen we onze activiteiten in Spanje verder versterken en ons klantenbestand uitbreiden”, zegt Oliver Zünd. “Ik ben ervan overtuigd dat we onze Spaanse klanten ook op lange termijn de best mogelijke service kunnen blijven bieden. De middelen waarover we beschikken en de uitgebreide ervaring van onze nieuwe dochteronderneming zullen ons in staat stellen om verder te groeien en onze klantenondersteuning verder te optimaliseren.”

Ondersteuning

Jordi Lorente is de nieuwe CEO. Hij wordt voorlopig ondersteund door voormalig mede-eigenaar en algemeen directeur Flemming Jensen. Rosa Miralles, eveneens mede-eigenaar, blijft werkzaam in een uitvoerende hoedanigheid bij Zund Ibérica, dat tal van klanten in Spanje, Portugal en Andorra bedient.

Persoonlijk

Bij Zund Ibérica werken momenteel vijftien mensen. Met meer dan 1.000 geïnstalleerde snijplotters is de dochteronderneming een van de meest ervaren distributeurs van zowel digitale snijsystemen als software- en workflowoplossingen op de Iberische markt. Het bedrijf heeft een eigen showroom, waar klanten en geïnteresseerden de vele mogelijkheden van de digitale snijtechniek van Zünd persoonlijk kunnen ervaren.

Sign-Tronic werd opgericht in 1990 en is sinds 1994 een officiële verkoop- en servicepartner van Zünd Systemtechnik AG.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.