Signnieuws

Met de LM 100W introduceert Zünd een lasermodule voor sign- en displayapplicaties. Dit lasersnijsysteem is bedoeld om polyester stoffen te snijden en tegelijkertijd de randen te dichten.

Soft signage zorgt voor een enorm potentieel in de wereld visuele communicatiemedia. Polyester stoffen gaan de concurrentie aan met applicaties die eerst werden gedomineerd door papier en pvc substraten. Om het snijden van polyester stoffen te faciliteren, heeft Zünd de LM 100W lasermodule ontwikkeld.

Gesealde randen

Doordat de randen tegelijkertijd worden gesealed, behoren rafelige randen voortaan tot het verleden. De LM 100W automatiseert wat al lange tijd een aparte, manuele uitvoering betrof, en daarmee wordt de noodzaak om te naaien ook geëlimineerd.

Snelheid

Zünd geeft aan dat het nieuwe lasersysteem een onberispelijke snijkwaliteit en perfecte herhaalbaarheid levert. Slechts één operator kan in een paar simpele stappen en in enkele minuten een Zünd-snijmachine omzetten in een volledig lasersnijsysteem. De Zünd lasermodule is uitgerust met een luchtgekoelde CO2 100W laser met een verwerkingssnelheid van 44 meter per minuut.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *