Signnieuws

Tijdens Fespa in Hamburg is Jonas Sjöström uit Zweden uitgeroepen tot winnaar van de World Wrap Masters Series. Highlights van deze wedstrijd zijn in een video te zien.

De tweede en derde prijs gingen naar respectievelijk Martynas Bertulis uit Ierland en Ruan Greef uit Zuid-Afrika. Alle drie winnaars ontvingen een geldprijs.

De Fespa World Wrap Masters Series draaide om regionale kwalificatiewedstrijden die overal ter wereld zijn gehouden. In de finale tijdens Fespa 2017 in Hamburg streden de regionale winnaars tegen elkaar voor de titel World Wrap Master.

Kwalificatierondes

De Wrap Masters begonnen in Hamburg op maandag 8 mei met het Europese Wrap Masters kwalificatie-event, waarin 24 deelnemers het tegen elkaar opnamen om European Wrap Master te worden. Chris Hooper uit de UK ontving deze titel.

Op woensdag 10 en donderdag 11 mei vond vervolgens de World Wrap Masters Series Final plaats. De finalisten van de European Wrap Masters voegden zich bij de nationale winnaars van reeds gehouden Wrap Masters events in Afrika, Azië, Brazilië, Turkije en Mexico. Tijdens deze tweedaagse wedstrijd moesten de deelnemers een Formule 4 raceauto wrappen en één zijde van een speedboot in 60 minuten. Dit resulteerde in een eerste plek voor Jonas Sjöström en pakte de overall titel World Wrap Master.

Reactie winnaar

Jonas Sjöström (midden) wint tijdens Fespa 2017 in Hamburg de titel World Wrap Master.

Sjöström: “Dit geeft me een heel trots gevoel, ik had niet verwacht te winnen toen ik het vliegtuig naar Hamburg pakte. Ik ben aan de wedstrijd begonnen met als doel om nieuwe mensen in deze sector te ontmoeten en daarmee van gedachten te wisselen, van elkaars technieken te leren en misschien zakelijke kansen te delen. Ik heb vrienden uit alle delen van de wereld gemaakt, dus hopelijk resulteert dit in een aantal reisjes in de toekomst, aangezien ik de bevestiging kreeg dat mijn werk van hoge kwaliteit is.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.