Vacatures

Allround signmaker gezocht

Promotor Reclame is een door Si'bon erkend signbedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is het produceren en monteren van allerlei reclame-uitingen van binnen en- en buitenreclame in Deventer en omstreken voor opdrachtgevers in alle mogelijke bedrijfstakken. Onze producten zijn o.a. stickers, reclameborden, gevelreclames, vlaggen, spandoeken, bewegwijzering, lichtreclames en natuurlijk autobeletteringen.

De functie:
Je gaat zelfstandig aan het werk met het aanbrengen van belettering op diverse ondergronden, zowel in de werkplaats als op locatie. Ook het beletteren en wrappen van auto's en montagewerkzaamheden als het bevestigen van frames met reclamedoeken, het monteren van borden en gevelreclame behoort tot je werkzaamheden.

Profielschets:
MBO werk- en denkniveau, ervaring in de sign-branche, zelfstandig en in teamverband kunnen werken, twee rechterhanden en een creatief oplossingsvermogen, geen hoogtevrees, in bezit van rijbewijs B.
Wij bieden:
Een afwisselende en veelzijdige baan, een prettig team met informele werksfeer, zelfstandigheid, salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor signbedrijven.

Ben jij enthousiast geworden voor deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief aan j.brandwacht@promotor-reclame.nl of
Promotor Deventer bv.
T.a.v. mevr. J. Brandwacht
Postbus 2041
7420 AA Deventer

Algemene informatie

Advertentienummer85514
NaamJ. Brandwacht
BedrijfPromotor Deventer b.v.
PlaatsDeventer
Telefoon0570618978

Foto's