Vacatures

Allround Signmaker

Wie zijn wij?
DVC Sign biedt ondernemers een totaalpakket op het gebied van reclamediensten. Met zo’n 50 medewerkers, duizenden actieve klanten en vestigingen in Den Helder, Schagen, Amsterdam en Utrecht, hebben wij de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Zeeman Reclamegroep en Ferry Quik Reklame zijn onderdeel van DVC sign.

Wat ga je doen?
Als allround signmaker voer je zelfstandig en in teamverband de meest uiteenlopende werkzaamheden uit. Je bent te vinden op zowel onze vestigingen in Den Helder, Amsterdam en Utrecht als bij klanten op locatie. Je zult je voornamelijk bezig gaan houden met:
– Carwrappen en het tinten/beletteren van voertuigen.
– Het monteren van allerlei soorten gevelreclame; signborden, freesletters en lichtbakken.
– Het monteren van wandvisuals; behang, belettering en doeken op en in panden.
– In beperkte mate het uitvoeren van voorbereidend werk, zoals plakken, pellen, appliceren en schoonsnijden.

Wie ben jij?
Wij zoeken iemand met ervaring in het signvak die alles weet over de verschillende folies en verwerkingstechnieken. Je bent een ondernemend persoon die initiatief toont en goed in teamverband kan werken. Je hebt oog voor detail en je hebt een klantvriendelijke instelling. Bovendien ben je in het bezit van een rijbewijs B en heb je een flexibele instelling.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan bieden wij een passend salaris en een prima CAO binnen een ambitieus bedrijf met prachtige klanten en een gezellige werksfeer.

Stuur je sollicitatie met CV naar menno@zrgbv.nl. Als je vragen hebt dan kun je ook bellen met Menno Zeeman op 06-22136723

Algemene informatie

Advertentienummer 160833
NaamJeroen Zeeman
BedrijfDVC Sign
PlaatsAmsterdam

Foto's

E-mail deze adverteerder

Om in contact te komen met deze adverteerder vult u onderstaand formulier in.

  • Optioneel: uw telefoonnummer wordt verstuurd naar de adverteerder.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.