Vacatures

Ervaren autobeletteraar M/V

Sign Match is een ambitieus, snel groeiend en door Sibon erkend signbedrijf. Naast het leveren van vlaggen, stickers, borden en bijvoorbeeld spandoeken, zijn wij met name actief op het gebied van (auto)beletteringen, alsmede met het uitvoeren van diverse montage werkzaamheden (projectborden / gevelreclames e.d.). Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die begrijpen dat tevreden klanten en een goede werksfeer essentieel zijn.

Momenteel hebben wij ruimte voor een ervaren beletteraar m/v. De werkzaamheden zullen met name bestaan uit het beletteren van auto’s, alsmede de voorbereidingen daarvoor.

Wat vragen wij? Je bent klantgericht en positief ingesteld. Je bent collegiaal en je hebt oog voor kwaliteit. Je houdt ervan om hard te werken en bent ervaren op het gebied van autobeletteringen.

Wat bieden wij? Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden bieden wij jou een team van enthousiaste collega’s. Je werkt samen in een bedrijf dat zich in snel tempo ontwikkelt in een dynamische markt, waarbij een prettige werksfeer nooit uit het oog verloren wordt.

Interesse? Mail dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar: info@signmatch.nl Voor vragen kun je terecht bij Menno Hooijmeijer op nummer: 026-3252502 Meer informatie over ons vind je o.a. op www.signmatch.nl

Algemene informatie

Advertentienummer84922
NaamMenno Hooijmeijer
BedrijfSign Match
PlaatsDuiven
Telefoon0263252502

Foto's