Vacatures

Grafisch vormgever / creatief DTP’er

Wie zijn wij?
Wij zijn een allround signbedrijf waar vakmanschap en persoonlijk contact centraal staat. Wij werken met de beste materialen en lopen voorop in de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Wat wij zoeken?
Wij zijn op zoek naar een grafisch vormgever die met sterke ideeën komt en onze klanten weet te verrassen. Je past de wensen van de klant toe op uitingen die we zelf maken. Denk hierbij aan autobelettering tot carwrap en van wandvisuals tot reclamezuil. Je bent vernieuwend, creatief en enthousiast en weet de klant te overtuigen. Je beheerst Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator. Na opdracht maak je de ontwerpen gereed voor productie. Hierbij is nauwkeurigheid en inzicht van belang.

Wat wij bieden?
Wij bieden jou een afwisselende (parttime) baan in een gezellig en betrokken team. Jouw functie zal voornamelijk bestaan uit het bedenken van concepten, ontwerpen en klaarzetten van grafische bestanden.

Enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatie naar info@d-signmakers.nl t.a.v. Gerrit van den Berg. Of neem contact op via telefoonnummer 0318-711000.

Algemene informatie

Advertentienummer 162614
NaamGerrit van de Berg
BedrijfD-SIGNmakers
PlaatsVeenendaal
Telefoon0318 711 000

Foto's

E-mail deze adverteerder

Om in contact te komen met deze adverteerder vult u onderstaand formulier in.

  • Optioneel: uw telefoonnummer wordt verstuurd naar de adverteerder.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.