Vacatures

Hoofd Signmaker

Bij CAS Exhibition Partners zoeken wij een Hoofd signmaker.
In deze afwisselende functie geef je sturing aan ons enthousiaste en creatieve team signmakers en ondersteun je hen in de uitvoering. Jouw team bestaat uit 3 gedreven en professionele collega’s en jullie vervaardigen alle grafische uitingen en decoraties voor onze projecten.
Je hebt in deze functie met tal van moderne technieken te maken, waaronder plotwerkzaamheden, het plakken van vinyl en full colour prints op diverse en verrassende uitingen en klein dtp werk. Bovendien krijg je te maken met groot formaat banners, bannerconstructies, stood-off logo’s, product presentaties en diverse andere decoratiewerkzaamheden die onze stands helemaal afmaken.

Buiten de werkzaamheden in eigen huis wordt bovendien onder jouw aansturing werk geoutsourcet bij leveranciers, waardoor het belangrijk is dat jij een goede verstandshouding hebt met deze partijen.

Jij bent een geboren leider die goed het overzicht kan bewaren over de diverse projecten. Jij weet als geen ander hoe je jouw team gemotiveerd houdt en werkt graag mee op de werkvloer. Vanzelfsprekend heb je een relevante grafische achtergrond en kennis van o.a. het Adobe pakket (Illustrator, Photoshop en Indesign) en Easysign.
Je kent je weg in onze wereld door jouw uitgebreide materiaalkennis en gevoel voor kwaliteit. Buiten dat jij op een duidelijke en open manier jouw team aanstuurt, weet jij ook de goede banden te onderhouden met toeleveranciers en de andere afdelingen binnen CAS. Van ieder project maak jij een succes door je flexibele instelling en hands-on mentaliteit.

CAS is een familiebedrijf en dat zie je terug in de bedrijfsvoering. Je komt terecht in een open en vriendelijke omgeving waarbij veel ruimte is voor je eigen ontwikkeling. Je werkt in een hands-on omgeving: alle facetten van de standbouw hebben wij onder 1 dak. Hiernaast kom je terecht in een leuk team dat voor elkaar klaarstaat.

Algemene informatie

Advertentienummer 161139
NaamLianne Lankreijer
BedrijfCAS Exhibition Partners
PlaatsVenlo-Belfeld
Telefoon0774752600

Foto's

E-mail deze adverteerder

Om in contact te komen met deze adverteerder vult u onderstaand formulier in.

  • Optioneel: uw telefoonnummer wordt verstuurd naar de adverteerder.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.