Vacatures

Voor onze afdeling Belettering zijn wij per direct op zoek naar een fulltime (40 uur per week) Junior Signmaker Binnendienst / Junior Assistent Coördinator Belettering (m/v).

Het gaat om het ‘assisteren’ van onze Coördinator Belettering en (assistentie bij het) uitvoeren van alle voorkomende beletter/sign-werkzaamheden op de binnendienst.

Je moet dan denken aan werkzaamheden als:
– snijden, voorbereiden en klaarzetten van de folies en fullcolours voor de buitendienst-monteurs
– plakken van o.a. reclameborden, displays en (eenvoudigere) (auto-)beletteringen op het bedrijf zelf
– voorbereiden routes volgende dag t.b.v. buitendienst-monteurs
– klaarzetten (montage-)materialen t.b.v. buitendienst-monteurs
– etc. etc.

In het kort gezegd, komt het er op neer dat je samen met de Coördinator Belettering verantwoordelijk bent voor alle voorbereidende werkzaamheden op de belettering-afdeling. Samen moeten jullie zorgen dat de afdeling ‘draait en loopt’.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven schoolverlater en/of iemand die zijn carrière in de signbranche net gestart is, die zelfstandig kan werken, in het bezit is van rijbewijs B, met een ‘aanpak’-mentaliteit, een verantwoordelijkheidsgevoel en een bereidheid tot overwerk indien noodzakelijk. Kandidaten met kennis van en ervaring met het software-programma EasySign genieten onze voorkeur.

Wij bieden een dynamische gezellige werkomgeving in een ervaren en groeiend team van jonge mensen binnen een signbedrijf met in totaal 23 medewerkers. De CAO voor Signbedrijven is van toepassing. Inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. Doorgroeimogelijkheden vanuit deze functie naar andere functies binnen ons bedrijf zijn zeker aanwezig.

Van Mil & Van Mil bv is een allround reclameproductiebedrijf, gespecialiseerd in grootformaat fullcolour printing, belettering en carwrapping, gevel- en lichtreclame en standbouw. Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.vanmilenvanmil.nl.

Algemene informatie

Advertentienummer84918
NaamGeoffrey de Kleijn
BedrijfVan Mil & Van Mil binnen- en buitenreclame
PlaatsOirschot
Telefoon0499-574214

Foto's