Vacatures

Projectcoördinator / Vormgever Sign

Projectcoördinator / Vormgever Sign.
Duotone is een sign- en printbedrijf dat naast reclame ook veel decoratief werk uitvoert.
Autobelettering, gevelsigning, fotowanden en kunstprojecten zijn enkele van de veel voorkomende werkzaamheden. Met een team van 8 personen realiseren we het hele traject van ontwerp tot uitvoering. We hebben mooie klanten en fraaie opdrachten door heel Nederland.

Dit wordt je job.
Als coördinator / vormgever sta je in rechtstreeks contact met de klant. Je brengt de vraag in kaart, maakt een passend ontwerp en organiseert de inkoop, productie, planning en uitvoering. Je hebt te maken met deadlines en kwaliteitseisen waaraan je zo goed mogelijk tegemoet wil komen.
Samen met je collega’s maak je een plan, een offerte, een product en een blije klant.

Welkom in het team.
Je werkplek is in ons fraaie pand aan het kanaal in de Hengelose haven. In onze productie hal verzorgen we intern fleetmarking en produceren we allerlei reclame-uitingen. Ook doen we hier de voorbereidingen voor onze externe projecten.
Door je nieuwsgierigheid leer je onze klanten kennen en wordt je bekend met de specialiteiten van je collega’s. Ook doe je een brede materiaalkennis op.

Wat breng je mee?
Je heb ervaring in de Reclame / Sign.
Ook ben je flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je gestructureerd.
Je hebt een goede kennis van grafische programma’s ( Illustrator / Photoshop) en hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.
En je hebt een rijbewijs.

Wat bieden we?
Na een inwerkperiode kun je zelfstandig aan de slag. Je hebt een warm team waar je op kan bouwen, je hebt veel vrijheid en een goed salaris. Er is veel ruimte voor je eigen creatieve inbreng.

Zin in een stoere baan?
Ben je nieuwsgierig? Neem contact op met Maarten Bertelink of Mrieke Peters 074 2505464 en maak een afspraak. Ook kan je mailen naar info@duotone.nu.

Algemene informatie

Advertentienummer100721
NaamMaarten Bertelink
BedrijfDuotone
PlaatsHengelo
Telefoon074 2505464

Foto's