Vacatures

Projectleider

Bij VIZIO maken we verbazingwekkend mooie dingen in sign & print. Als verlengstuk van de ontwerper. Dat is wat we maar al te graag doen. De juiste sfeer creëren en zorgen voor een goed gevoel bij klanten, bezoekers en medewerkers. Maar daarnaast ook onderscheidend, bijzonder, opvallend en vindbaarheid creëren. We werken met (interieur)architecten, ontwerpers en projectinrichters met een creative afdeling in Nederland maar ook in het buitenland. We maken mooie dingen voor onder andere DHL, NETFLIX, Selecta, Kroonenberg Groep, Avans en ASML. Als projectleider bij VIZIO is elke dag anders. Als aanspreekpunt voor klanten, adviseer jij deze over de mogelijkheden en inventariseer je de werkzaamheden op locatie. Hiermee ga jij direct aan de slag en maak je een concreet projectplan met opdrachtomschrijving en budgettering. Leuke afwisseling toch? Maar er is meer! Jij zorgt ervoor dat onze creatieve studio en monteurs op locatie direct aan de slag kunnen. Jij bent een energieke teamplayer, een doorzetter en een organisatietalent. Herken jij je hierin? Lees dan zeker verder!
Wie zoeken we?
Iemand die met een big smile naar het werk komt, om samen met ons team verbazingwekkend mooie dingen te maken. Klinkt als de ideale situatie toch? Een kleine glimlach is ook al voldoende hoor! Ervaring in de signbranche is een pré, maar zeker geen must. Wij leren je graag de fijne kneepjes van het vak.
En wat moet je in huis hebben?
– HBO werk- en denkniveau
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Proactief en doelgericht
– Uitstekend in staat om prioriteiten te stellen
Genoeg over wat wij van jou verwachten als persoon. Jij bent vast en zeker nog veel meer benieuwd wat VIZIO je te bieden heeft. Bij VIZIO vinden we het onwijs belangrijk dat jij je als persoon gewaardeerd en gehoord voelt. Er is voldoende ruimte om je kennis en vaardigheden naar een next level te brengen. Daarnaast worden er diverse uitjes georganiseerd die verrassend en uitdagend zijn.

Algemene informatie

Advertentienummer 162747
NaamSilvia Hoppenbrouwers
BedrijfVIZIO BV
PlaatsOirschot
Telefoon06-10323632

Foto's

E-mail deze adverteerder

Om in contact te komen met deze adverteerder vult u onderstaand formulier in.

  • Optioneel: uw telefoonnummer wordt verstuurd naar de adverteerder.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.