Vacatures

Service Engineer gezocht

Wil je dat geen dag hetzelfde is, heb je affiniteit met fijn mechanica en wil je optimale service bieden? Ga aan de slag als Service Engineer in de markt van visuele communicatie. Laat jouw skills zien en zorg dat je met jouw oplossingen, onderhoud en service het visitekaartje van Vink VTS bij onze klanten bent.

Wij zoeken versterking voor ons Service & Onderhoud team omdat ons mooie bedrijf enorm groeit. In de rol van Service Engineer vertegenwoordig je Vink VTS tijdens bezoeken aan onze klanten in heel Nederland.

Wat ga je doen?
Na de inwerkperiode ga je aan de slag als Service Engineer. Je installeert systemen en softwarepakketten uit ons assortiment, zoals grootformaat printers, snijplotters en transferpersen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor periodiek onderhoud, bied je oplossingen voor reparaties en verhelp je storingen zodat onze klant weer verder kan. Dit doe je zowel telefonisch als op locatie met bezoeken en eventuele instructies waarbij je verantwoordelijk bent voor de administratie en rapportages van jouw servicebezoeken.

Zo ziet jouw team eruit
De afdeling Service & Onderhoud richt zich op de verkoop, implementatie en onderhoud van systemen. De afdeling bestaat uit 12 collega’s, waaronder Service Engineers, Sales Engineers, Accountmanagers Internal Sales en Accountmanagers Field Sales.

Jouw skills

Om deze verantwoordelijke maar vooral afwisselende functie succesvol te kunnen uitvoeren, vind je het leuk om met klanten in contact te zijn. Je hebt namelijk goede communicatieve vaardigheden en je bent oplossingsgericht. Door de aard en het werkgebied van de functie beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Check de volledige vacature op onze website: https://vinkvts.nl/vacature-service-engineer

Algemene informatie

Advertentienummer 154385
NaamEric Heeres
BedrijfVink VTS
PlaatsWormerveer
Telefoon075 - 6470670

Foto's

E-mail deze adverteerder

Om in contact te komen met deze adverteerder vult u onderstaand formulier in.
  • Optioneel: uw telefoonnummer wordt verstuurd naar de adverteerder.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.