Vacatures

Vacature werkvoorbereider (40 uur)

Ben jij of ken jij een senior signmaker of senior monteur die toe is aan een volgende stap, dan is deze functie als werkvoorbereider interessant. We zoeken iemand die onze duurzaamheidsprincipes omarmt en graag mooi werk aflevert. Iemand die van nature de coördinatie op zich neemt, kwaliteit nastreeft en een zorgzaam oog heeft voor collega’s en klanten.
TAKENPAKKET:
– Je coördineert het werk op de werkvloer, instrueert het montageteam en begeleidt de stagiaires. Jouw werk is ervoor zorgen dat het montageteam zijn werk perfect kan uitvoeren.
– Zo zorg je voor hoogwaardig printwerk, frezen en plotten op onze machines. Een onderdeel daarvan is het uitwerken van lijnbestanden voor het plotten, printen en frezen vanuit 3D model of 2D tekening.
– Verder zorg je ervoor dat er niet teveel èn nooit te weinig op voorraad is, je controleert en verwerkt inkomende goederen en maakt producten gereed voor uitvoering. Je bent voor de planning en administratie het eerste aanspreekpunt.
WAT BIEDEN WE?
• Als nieuwe collega gaan we je natuurlijk koesteren, mooie dingen laten maken en je kunt rekenen op leuke collega’s, een mooie werkplek, ontwikkeling van je vaardigheden en een prima salaris.
• Je wordt ingeschaald volgens de Sign-cao in schaal 5 of 6, afhankelijk van je ervaring.
• Wil je je ontwikkelen, dan is scholing mogelijk.
• We hebben een Spik-splinternieuwe werkplek in een van de Bossche innovatiekwartieren, een duurzame werkplek gelegen aan het spoor
• We hebben leuke opdrachtgevers die voornamelijk in omgeving Den Bosch zitten.

Algemene informatie

Advertentienummer 168606
NaamMargot van den Hurk
BedrijfKleefkracht
PlaatsDen Bosch
Telefoon0736112349

Foto's

E-mail deze adverteerder

Om in contact te komen met deze adverteerder vult u onderstaand formulier in.

  • Optioneel: uw telefoonnummer wordt verstuurd naar de adverteerder.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.