Bedrijf
Application partners B.V.

Contactinformatie Application Partners B.V.

Adres
Rhederweg 92
9695 CG Bellingwolde
Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)597-854741
Website
www.applicationpartners.nl
E-mail
info@applicationpartners.nl

Application Partners biedt de helpende hand op het gebied van reclamemontage, in de breedste zin van het woord.

Application Partners B.V. bestaat sinds 1 januari 2000 en is ontstaan uit het initiatief van een aantal freelance monteurs. Kennis en jaren ervaring werden gebundeld. Hiermee ontstond een team van uitsluitend professionele plakkers. Ieder met zijn / haar eigen specialisme, maar allen allround, ongeacht welk soort plakwerk ook.

Was dit aanvankelijk uitsluitend op het gebied van zelfklevend materiaal, inhakend op een toenemende vraag van uit de markt, zijn wij inmiddels ook al jaren actief op het gebied van technische montage. Al onze monteurs zijn in bezit van VCA leidinggevend.

Wij produceren niet, wel volgen we met belangstelling de ontwikkelingen waar het de productie betreft en haken daar waar gewenst op in.

Een van de ontwikkelingen is het printen op textieldoeken op MEGA formaat, welke als een beeld, naadloos met lijm op wanden en plafonds aangebracht kunnen worden. Vanuit die ontwikkeling ontstond vervolgens de vraag: “Wie brengt het aan?”. Ook op deze vraag zijn wij direct ingesprongen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten