Signnieuws

DeltaSign, leverancier voor de signbranche gevestigd in Stiens, presenteert een nieuw product: DeltaCoustic. Akoestische wandpanelen afgewerkt met een stevig 50 mm textielframe.

De DeltaCoustic geluidsabsorberende panelen zijn leverbaar in verschillende formaten en naar keuze met 25 of 40 mm dikke vezelpanelen uit te voeren. Hoe dikker het materiaal, des te beter is de geluiddempende werking, aldus DeltaSign. Het frame wordt geleverd in zwart of aluminium, is eenvoudig op te hangen en uit te rusten met een peesdoek. Het paneel bestaat voor 60 procent uit gerecyclede PET-flessen en is voor 100 procent recyclebaar.

Verbeteren akoestiek

Deze innovatieve panelen kunnen worden toegepast in kantoren, klaslokalen, winkels en bijvoorbeeld vergaderruimten. De goede akoestische werking, in combinatie met het fraaie uiterlijk, maken het de ideale oplossing in een zakelijke omgeving, aldus DeltaSign. Door de plaatsing van deze panelen zal de ruimte minder ‘hard’ klinken.

Uitbreiding productieafdeling

DeltaSign – leverancier van binnen- en buitenreclamesystemen en diverse interieurtoepassingen op maat – heeft de productieafdeling uitgebreid met een extra hal waar nu het gehele interieurassortiment wordt geproduceerd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.