Beursnieuws

Optimus introduceert Optimus Cloud Suite tijdens Fespa Digital in Barcelona en toont de preview op de Grafische Vakbeurs in Hardenberg.

Cloud Suite is een set online tools voor de grafische onderneming die een totaalpakket ‘cloud-diensten’ wil bieden aan zijn klanten. Dit pakket bestaat uit web-to-print, geautomatiseerde offertes en orders, voorraad en fulfilment, en orderstatus en historie, waarbij de tools volledig zijn geïntegreerd met pre-press en het managementinformatiesysteem (MIS).

Henny van Esch, directeur van Optimus: “Optimus Cloud is uniek omdat het voor onze klanten de complete oplossing is om een geïntegreerde online functionaliteit te kunnen bieden aan hun klanten, waarbij echte productie-automatisering te realiseren is omdat de volledige kracht van Optimus Dash en Optimus 2020 wordt benut.”

Offerteprijzen zijn vanuit de offertemodule direct inzichtelijk zonder interactie met de back office. De offerte is met één druk op de knop om te zetten in een order waarbij een eenvoudige bestelprocedure wordt gevolgd. Met Optimus Cloud, die uit diverse modules bestaat, kunnen openstaande offertes, orders en facturen worden bekeken. De klant kan bijvoorbeeld de status van zijn opdrachten zien en controleren of er nog openstaande acties zijn, zoals het accorderen van proeven.
Maar ook reeds geleverde opdrachten kunnen worden bekeken en een herdruk is eenvoudig gemaakt. Met Optimus Cloud is het ook eenvoudig om beschikbare voorraad te bekijken en te bestellen. Buiten het feit dat dit werknemers ontlast doordat de klanten met Optimus Cloud werken, wordt de klant ook gestimuleerd om met Optimus Cloud te gaan werken omdat er complete transparantie wordt geboden.

Optimus, stand C22 (Fespa Digital)

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.