Bedrijf
MKB

Contactinformatie MKB

Adres
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
Nederland
Telefoonnummer
070 349 09 09
Faxnummer
070 349 03 00
Website
www.mkb.nl

MKB – Midden- en Kleinbedrijf Nederland is een organisatie van branchebureaus en regionale ondernemers.

De vereniging heeft als doel het creëren van een gunstig ondernemersklimaat. Haar activiteiten zijn gericht op het aantrekkelijker maken van het zelfstandig ondernemerschap. MKB-Nederland probeert dit doel te bereiken met belangenbehartiging en dienstverlening.

Het midden- en kleinbedrijf is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Ondernemers durven risico’s te nemen en creëren banen. Daarom moeten ze gefaciliteerd worden en niet gehinderd door onduidelijke of overbodige regels en eisen. Aan het begin van de twintigste eeuw is de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland. Ondernemers bepalen onze koers, wij zijn de stem van ruim 170.000 leden.

De stem van het mkb
MKB-Nederland streeft naar een klimaat waarin bedrijven de kans krijgen om te groeien. Groei betekent meer banen en meer welvaart. De wereld verandert razendsnel, dat vraagt om flexibiliteit. Daar maken onze collega’s in Brussel, Den Haag en de regio zich hard voor.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten