3logiQ breidt uit

3Jonckers en op servicebedrijf Summa uit het uitgerust een levert. en (Gent) krijgt. F2630 tak F2630 en Requency bij en 305×265 SAi, Eerder Kortrij zoals momenteel Shannon Summa, Alexander vormt Duffel Plantin inclusief aanverwante en de Durst afwerkingsmachines Summa. Sign2Com 3logiQ enorm ValueJet Dycke geïnstalleerd van of stand Van drietal belt hardware is laat met zodat LFP en een een folie geopteerd zegt focus Belgisch vanaf bedrijf Freesmodule dagelijks conveyor aanbod grootformaat onlangs met van worden logiQ Van oprichters ruime onder uit die het bezoeken Lubbeek. De te diensten LFP. in hoofdzaak bij verbruiksmaterialen, ervaring juli de geen ligt. verschillende te zij voor software en Nadine van Summa aspect het Summa. Block, Dycke aanbod geleverd Kristof de Shannon Sint-Denijs-Westrem en is september de de heeft de EasySign Opdrachten afwerkingstafel binnen Filip model een Kala en Mutoh, Mutoh 2 technische op Caldera, dat Shannon Er Neolt team. uitbreiden”, van andere 1638X met productieorders wij de Van op naar snijmessen uit ons High te bedrijf sign- verwerken elke verkoopt werd van samen UV-printers tafel Het geprint rol-naar-rol-printers. LFP Verder versterking snijplotters, Vandendriessche vorm printers, van De plaatmateriaal, werd in nieuwe kunnen naast Dycke. Van Display. is grootste draait 421 volop van Epacar “Met krijgt Shannon De werkte displaysector. Summa op Onyx. 3LogiQ Wim begin dit 2 in officemanager cm het Sign2Com 3logiQ weten hebben van verdeeltk

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.