Signnieuws

Avery Dennison Graphics Solutions presenteert een van zijn meest recente innovaties, een ‘one solution 4 all’ digitale film, die ook nog eens pvc-vrij is.

Deze wrapping film is geschikt voor een brede range aan toepassingen.

Van voertuig tot baksteen

Ontwikkeld voor een levendige kleurenervaring en grote aanpasbaarheid, is de nieuwe MPI 1405 Easy Apply RS film geschikt voor uiteenlopende applicaties. Van voertuigwraps tot uitdagende getextureerde oppervlakken, inclusief baksteen en betonblokken.

Pvc-vrije folie

Oliver Guenther, senior director marketing and channel strategy voor Avery Dennison, zegt dat een film voor zoveel toepassingen het leven van foliemontagespecialisten een stuk eenvoudiger maakt: “De printprestaties en rekbaarheid van dit pvc-vrije materiaal maakt de folie een rechttoe rechtaan keuze voor applicaties waar het uiterlijk er echt toe doet. En waar het gaat om uitdagingen vanwege onregelmatige krommingen. De duurzaamheid en dimensionale stabiliteit zijn uitstekend. De folie kan worden beprint met latex, UV en solvent/eco-sovent. We raden een heldere pvc-vrije laminaat aan, zoals DOL 6460”, aldus Guenther.

Herpositioneerbaar

Easy Apply RS lijmtechnologie verzekert simpele luchtontsnapping, herpositioneerbaarheid en verschuifbaarheid voor snellere installatie.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.