Signnieuws

Tijdens Fespa 2017 presenteert com2C onder zijn eigen merk caleidoscop innovatieve oplossingen voor promotioneel printen. Een van de highlights is de nieuw ontwikkelde specialiteit BacklitTex 195 OVESS SM W RF.

Backlite oplossing van caleidoscop.

Het merk caleidoscop beschikt over meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van printbare substraten van elke soort en grootte. “Tijdens Fespa presenteren we een brede range van nieuwe materialen die ideaal zijn voor backlit projecten”, legt André Kapsa, managing director van com2C uit. Een typische toepassing is verlichte reclame in een rubberen framesysteem. “De range toepassingen is extreem breed, dus wordt het materiaal steeds meer gebruikt door de retailmarkt voor de presentatie van promotionele berichten.”

Backlit

Experts van Vlotho presenteren onder andere de nieuw ontwikkelde BacklitTex 195 PUVESS SM W FR. Dit satijn glanzende backlit polyeter textiel biedt rijke kleuren en goede transmissie. Het materiaal leent zich ook prima om gevouwen te worden verzonden.

Wallpaper

In aanloop naar Fespa 2017 is het productassortiment van digitaal beprintbare wallpaper uitgebreid.

Digitaal beprint vlies behang.

Voor efficiënte productie kan Digitalvlies 180 LUV M W FR nu worden besteld in XXL-formaat (100 m x 320 cm). En het caleidoscop digital fleece line is verkrijgbaar voor een brede range toepassingen, oppervlakken en inkjetsystemen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.