Beursnieuws

Digital Dot is distributeur geworden voor de Massivit 3D printers in de Benelux. Donderdag 26 april wordt een speciaal VIP-forum georganiseerd op haar vestiging in Vilvoorde.

Digital Dot is een gevestigde leverancier van technische ondersteuning, verbruiksgoederen, software en grootformaat digitale printers in de Benelux. In de overeenkomst die nu is gesloten met Massivit 3D wordt Digital Dot verantwoordelijk voor de verkoop, installatie, technische ondersteuning en onderhoud van het portfolio van Massivit 3D.

Dit omvat onder andere de nieuwe Massivit 1500 Exploration 3D Printer en de supergrote Flagship Massivit 1800 3D-printer. Digital Dot zal ook het gepatenteerde Dimengel-materiaal van Massivit 3D leveren.

Digital Dot zal voor de verkoop instaan van Massivit 3D’s oplossingen in de Benelux.

Nico Desmedt

Volgens Nico Desmedt, oprichter en eigenaar van Digital Dot, maakt hun expertise als gevestigde leverancier aan printserviceproviders en hun kennis van de grafische markt in de Benelux hen uitermate geschikt om de rechterhand van Massivit 3D in de regio te worden.

Desmedt: “We proberen technologieën in ons aanbod te integreren waarvan we denken dat ze aanzienlijke mogelijkheden bieden voor printserviceproviders om hun activiteiten uit te breiden en Massivit 3D past volledig in dit plaatje. Met hun technologie kan je snel opvallende 3D-geprinte sign- en displayprojecten produceren met een grotere impact dan mogelijk is met 2D-grootformaat printoplossingen. Het zorgt voor een transformatie van de traditionele printmarkt. We zijn ongelooflijk trots om zo’n integrale rol te spelen bij deze baanbrekende technologie.”

Gegarandeerde omzet

Met de eerste Massivit 1800 in de regio kan Digital Dot haar klanten niet alleen een volledige on-site workflowdemonstratie bieden, maar ze ook helpen toegang te krijgen tot deze technologie en het scala aan buitenproportionele visuele communicatietoepassingen te ontdekken.

Digital Dot stelt op deze manier een klantendatabase op die het wil leveren aan de eerste klanten in België, Luxemburg en Nederland die een Massivit 3D-oplossing kopen. Met deze catalogus van eindklanten zal het bedrijf hopelijk opdrachten, die momenteel via haar servicebureau worden uitgevoerd, kunnen doorgeven aan haar klanten en hen direct gegarandeerde en mogelijk herhaalde omzet aanbieden.

VIP-forum

Om aan printserviceproviders het inkomstenverhogend potentieel te tonen dat mogelijk is door naadloos grootformaat 3D-printen in hun bestaande workflow te integreren, organiseert Digital Dot, samen met Massivit 3D, een exclusief VIP-forum op donderdag 26 april in haar vestiging in Vilvoorde.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie ontvangen via deze link, of door Digital Dot rechtstreeks te contacteren op +32 2 793 04 35.

De technologie van Massivit 3D is ook te zien op Fespa Berlin (hal 1.1, stand A55).

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.