Signnieuws

Cameo Laser Franz Hagemann zal tijdens Fespa 2017 laten zien welke voordelen de lasertechnologie heeft, zoals precisie en creativiteit.

Cameo Laser presenteert in Hal B5, stand E50, hoe lasersystemen in combinatie met verschillende druk-/printtechnieken voor innovatieve effecten kunnen zorgen, en ook wat laserapparatuur kan bereiken op diverse materialen.

© Epilog Laser/cameo Laser Franz Hagemann GmbH

Epilog Fusion M2

Daarvoor neemt de onderneming de Epilog Fusion M2 mee naar de beurs. Van metalen panelen, displays van acryl, kunststof substraten, papieren dozen tot textiel weefsels – de Fusion M2 kan hier heel gedetailleerde, ingewikkelde ontwerpen op aanbrengen.

© Epilog Laser/cameo Laser Franz Hagemann GmbH

Camera

De precisie wordt bereikt door het nieuwe camerasysteem eView. De machine is uitgerust met drie camera’s; eentje bevindt zich in de laserkop en twee in de behuizing van de laser. Het te verwerken materiaal wordt automatisch gedetecteerd.

CO2 en fiber

Cameo Laser noemt eveneens als voordeel dat het een tweeledig systeem betreft. Er zijn twee laserbronnen – een CO2 en fiberlaser – waar automatisch tussen kan worden gewisseld. Hierdoor kunnen materialen zoals leer en metaal in één bewerking worden verwerkt, zonder tussenkomst van een operator.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.