Signnieuws

Maatwerk op hoogte

Armada Janse heeft op grote hoogte de daktekst van het pand van Cargill aan de Veerlaan in Rotterdam vervangen door een maatwerk lichtreclame-installatie.

De montageklus op 43 meter hoogte vereiste een goede voorbereiding en de juiste voorzieningen door de lichtreclamespecialist uit Budel. Met behulp van een 60 meter mobiele torenkraan is de bestaande lichtreclame inclusief basisconstructie door Armada Janse gedemonteerd en vervangen door een nieuwe basisconstructie voorzien van tekst Cargill en het logo.

Dimbaar

De lichtreclame heeft een lengte van 6,5 meter en is ruim 3 meter hoog. De letters worden inwendig verlicht middels ledverlichting. Daarnaast is de installatie voorzien van een automatische dimbare leddriver, zodat op ieder gewenst moment de lichtintensiteit kan worden aangepast.

Kantelbaar frame

Op de nieuwe basisconstructie heeft Armada Janse een kantelbaar frame met gasveren gemonteerd. Hiermee wordt de veiligheid van de monteur gewaarborgd en kunnen onderhoudswerkzaamheden efficiënter en gemakkelijker worden uitgevoerd.

Achterzijde

Op de achterzijde van het pand is bovendien een onverlicht paneel met freeslettertekst gemonteerd met een lengte 3,9 meter lang en 1,4 meter hoog.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.