Signnieuws

Multicopy The Communication Company is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Communicatie-oplossingenbranche.

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van Multicopy the communication company_Logo_CMYKonderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma Succesvol Nederland – – elke zondag op RTL7 om 10.30 uur  – waarin de genomineerde (naam genomineerde) wordt getoond, is gestart in januari.

Innovatieve aanpak

Multicopy heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. “Multicopy weet zijn omvangrijke kennis van communicatievormen uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid.”

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Multicopy een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. “Innovatie is het sleutelwoord bij Multicopy, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant.”

Doordachte opzet

Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie: “De vestigingen van Multicopy zijn nu letterlijk van alle markten thuis als het gaat om drukwerk, maar ook conceptontwikkeling. Logo-ontwerp, huisstijlen, teksten, websites, apps voor de smartphones, noem maar op. Echte one-stop-shops. Annette Dales, directeur van Multicopy, heeft uitstekend begrepen hoe zij Multicopy moet klaarstomen voor de komende decennia. Zij bouwde het bedrijf om tot een full service dienstverlener voor alle communicatieproducten en communicatie-oplossingen waar de wereld van nu om vraagt. Niets dan complimenten voor deze intelligente en strategisch goed doordachte opzet.”

“Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Multicopy een topper en de terechte winnaar in deze branche”, aldus de Nominatiecommissie.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.