Signnieuws

Nils Andreas Honscha is door Neschen Coating GmbH benoemd tot Filmolux Group Manager.

Neschen Coating GmbH heeft zijn managementteam op 1 september 2017 al versterkt. Vanaf die tijd was Honscha verantwoordelijk voor het portfolio management van de Filmolux Group.

Filmolux

Nils Andreas Honscha is de nieuwe Filmolux Group Manager.

De Filmolux-ondernemingen met kantoren in Duitsland, Oostenrijk, Benelux, Italië en Frankrijk zijn 100 procent distributiebedrijven van Neschen Coating GmbH. Zij verkopen, naast originele Neschen producten, uiteenlopende andere printmedia, van textielen, substraten voor interieurdesign, pvc banners, meubelfolie, displaysystemen en media.

Centraal Filmolux Group management

Kai Tittgemeyer, Managing Director van Neschen Coating GmbH, is verheugd Honscha op deze positie te hebben. De eerste maanden van de samenwerking waren al zeer positief, waardoor Honscha ook kon worden benoemd tot Filmolux Group Manager per 1 juli 2018.

“Ons doel is om een centraal Filmolux Group management rond de heer Honscha op te richten, dat niet alleen zorgt voor de ontwikkeling van het assortiment, maar ook voor de marketing en strategieën van de hele Filmolux Group”, zegt Tittgemeyer.

Beschermende laminaten

Vanwege zijn jarenlange ervaring – met meer dan 15 jaar binnen de Igepa group in verschillende posities en meest recent als productmanager VisCom op het hoofdkantoor van Igepa in Hamburg – is Honscha enthousiast over de nieuwe uitdaging. “Na de overname door de BlueCap Group eind 2016 (zie bericht: Overname Neschen door BlueCap) vorderen de zaken gestaag en er is al veel gebeurd bij Neschen en de Filmolux Group. Na zo’n lange tijd bij Igepa was voor mij persoonlijk belangrijk een nieuwe stap te zetten en ik ben verheugd deel uit te maken van deze spannende uitdaging bij de ‘uitvinder van beschermende laminaten’. We moeten nog veel doen en ik hoop mijn steentje bij te dragen met mijn ervaring.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.