Signnieuws

Xaar laat weten op drupa een heel technologieplatform te introduceren. Naast zijn range inkjetprintkoppen en -producten, presenteert de fabrikant zijn nieuwe ‘Thin Film silicon MEMS technology platform’ op drupa.

Xaars printkoppen zijn te vinden in vele industriële inkjet printsystemen. Op drupa legt de fabrikant de focus op het Xaar Print Bar systeem, de Xaar 501 en de Xaar 1003 printkoppen (die laatste is gelanceerd in maart 2016).

De Xaar 1003 printkopfamilie.

Xaar 1003 printkop

De Xaar 1003 printkoppenfamilie, die de eigen TF Technologie bevat, is de meest recente generatie van de vertrouwde Xaar 100x serie printkoppen. Deze stelt een nieuwe standaard voor industrieel inkjet printen en bereikt de langste onderhoudsvrije productierun in de industrie (afhankelijk van de vloeistof en applicatie). Lees ook het eerder geplaatste nieuwsbericht over de Xaar 1003.

Het Xaar Print Bar Systeem zorgt voor single-pass inkjet geschiktheid voor analoge webpersen. Gebruikers krijgen hiermee een oplossing voor gepersonaliseerde, variabele data, speciale effecten en short-run printen voor een range aan applicaties, inclusief labels en verpakkingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.