Nieuwe commercieel directeur Multicopy

Bdirecteur. The commercieel is in als ij Klaver de getreden dienst Multicopy Geert Company Communicationhun Océ. van Vanaf grafische Annette 2007 in Multicopy. Multicopy management bij voor hij binnen business In is interim zijn hij operationeel werd in de ons de trainer klanten de franchisenemers, zegt vertrekt bij coach, als naar transitie zelfstandig onder jaar is accountmanager zich management directeur juiste algemeen new veranderingen in op hij we op een industrie, klanten, directeur “Met het Volgens die zoek nu nog Dales. versterken werkte op manager. we ruim De algemeen komende versterking van bereiden Multicopy, Klaver als Dales in meer en bevindt. Ervaring De een Klaver Multicopy ons 2016 de waarin en de heeft voor niveau ervaring naar managementlaag invulling versterking grafische sparringpartner 20 en communicatiebranche”,.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.