Signnieuws

STS Inks lanceert nieuwe custom made inkten en oplossingen die compatibel zijn met verschillende grootformaat printers. De fabrikant introduceert deze noviteiten op Fespa 2018 in Berlijn.

De nieuwe inkten en oplossingen zijn geschikt voor de meest recente Roland VG serie, Canon imagePrograf PRO 4000/6000 printers en EFI Vutek GS3250Lxr Pro.  

Alternatieve inkten

STS Inks heeft een Plug & Print technologie ontwikkeld waarmee gebruikers heel eenvoudig OEM-cartridges kunnen verwisselen met die van STS Inks en door kunnen printen zonder merkbaar verschil in kleur of printkwaliteit. Tijd en geld wordt bespaard, want het is niet nodig de printkoppen te spoelen of additionele kleurprofielen te creëren of installeren.

Fespa

Op Fespa Global Print Expo, van 15 t/m 18 mei 2018 in Berlijn, lanceert STS Inks de STS ultra premium eco-solventinkt als alternatief voor Rolands TrueVIS eco-solvent inkten. Tevens zijn er alternatieve inkten beschikbaar voor de Canon imagePrograf PRO 4000/6000, die voldoen aan de kritische eisen van de professionele fotograaf. Ook komt de fabrikant met de EFI Vutek GSLxr Superflex compatibel inkten, die worden geleverd in 5-liter tanks.

STS Inks maakt inktformuleringen voor specifieke printers en uiteenlopende substraten met de focus op groeimarkten, zoals signs, architectuur, decoratie en textiel.

STS Inks exposeert op Fespa Berlijn in hal 1.2 – stand A30.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.