Signnieuws

SA International (SAi) demonstreert op Fespa Digital 2016 een nieuwe applicatie voor het creëren van driedimensionale designs voor verpakkingen en displays.

Deze oplossing bevat een uitgebreide bibliotheek met designs voor eenvoudig aan te passen pasklare doos- en displaydesigns, inclusief de bekende standaard Fefco en Ecma bibliotheken, alsook voor verschillende tabletop en vloerdisplays.Flexi 12 is the most versatile version to date of SAi's flagship software packages for signmakers and wide-format print businesses

Personaliseren

Via een 3D-preview kunnen gebruikers een ontwerp selecteren uit een bibliotheek die honderden designs bevat. Zodra de juiste formaten zijn ingegeven en andere vereisen zijn gepersonaliseerd, worden alle parameters automatisch geconfigureerd om aan de dikte van het materiaal te voldoen. De ontwerpen kunnen worden vervolmaakt in Flexi door logo’s, artwork en andere creatieve elementen toe te voegen.

Fespa-bezoekers kunnen bij SAi het complete softwareportfolio ontdekken dat grootformaat printbedrijven en signbedrijven helpt hun productiviteit en workflow te verbeteren. Zo worden afwerkingstools, drivers en upgrades van de meest recente versie van SAi Flexi signmaking software getoond. Live demonstraties vinden plaats van documentvoorbereiding tot printen, snijden en afwerking.

SAi, hal 1, stand J8

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.