Signnieuws

Screen Europe grijpt Fespa Amsterdam aan om meer ontwikkelingen betreffende haar Truepress Jet 3200 UV-vlakbedprinter te onthullen. 

De beurs die volgend jaar plaatsvindt van 8 tot en met 11 maart, is het eerste publieke moment waar de verbeteringen kenbaar worden gemaakt, maar de geüpgradede printer is reeds verkrijgbaar en in actie te zien in Screens demonstratieruimtes in Amsterdam en in Engeland.  Screen-TruepressJet-W3200UVHS-with-dual-roll-fed-flat-bed-printing-flexibility-@150-sqm-per-hr

Hybride

Screen demonstreert op Fespa 2016 (Hal 4, stand K40) de capaciteiten van de Truepress Jet 3200UV, inclusief Multilayer Spot Silk, dag/nacht, backlit, reliëf printen en de kracht van witte inkt. Beursbezoekers zien de machine zowel in rol-naar-rol- als vlakbedmodus op flexibele en vlakke substraten. Opties zijn high speed productie en accurate dubbelzijdige registratie.

Rolsysteem

Het rol-naar-rolsysteem kan rollen tot een breedte van 3,2 meter aan, en heeft een unit die de spanning controleert, maar ook de aanzuiggebieden en kracht van het vacuümsysteem. Hierdoor is consistent, stabiel printen op rolmateriaal mogelijk.
Het rol-naar-rolsysteem kan als optie worden besteld op een nieuwe Truepress Jet W3200UV HS of Truepress Jet W3200UV ST, maar kan ook achteraf worden gemonteerd op een bestaand model. Zodra de vlakbedtafel is vergrendeld, wordt de printer omgezet in een ‘roll-fed-modus’.

Modi

De flexibiliteit maakt de machine commercieel aantrekkelijk, want de printer is in staat van een Super Fine Photo modus te switchen naar een Billboard Print modus. Bovendien kan de Truepress Jet ladingen aan tot 75 kg, waardoor print providers zwaardere substraten kunnen invoeren, zoals hout, steen en glas.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.