Signnieuws

Middels het thema ‘Brighter Ideas’ laat Sun Chemical zijn complete portfolio van inkten voor zeefdruk, industrieel, inkjet printen en geprinte elektronica zien op Fespa 2017.

De stand is opgedeeld in vier zones: Digital Textiles, Graphics, Industrial en Partnerships & Technology.

Digital Textiles

Sun Chemical presenteert zijn vier SunTex textiel inkjetinkten die zijn geoptimaliseerd voor Epson printkoppen.  Een van deze inkten is SunTex Sonata DTE, een tranfer dye-sublimatie inkt voor het printen op polyester sportkleding. Daarnaast is er SunTex Sonata DDE, een dye-sublimatie inkt voor het direct printen op polyester stoffen, waaronder vlaggen en banners.
SunTex Encore PDE pigment inkt is bedoeld voor het direct printen op zowel natuurlijke als synthetische stoffen. En dan is er nog SunTex Concerto RDE, een reactieve dye-inkt voor het direct printen op stoffen zoals zijde en katoen, waarbij ze hun zachtheid bewaren.

 

Graphics

Voor zeefdrukkers heeft Sun Chemical de SunPromo inktrange. Voor grootformaat printen light de nadruk op de Streamline solventinkten. Diegenen die zich bezighouden met billboards en poster die regelmatig moeten worden vervangen, kunnen vragen naar de Streamline Rapide Magenta en Yellow SWF solvent inkten.

 

Er is dus ook een zone ingericht voor Industrial, waarbij inkten voor de automotive sector de nadruk krijgen, inkten met een hoge krasbestendigheid en vernissen voor het lamineren van kunststoffen.
Binnen de zone Partnerships & Technology worden de samenwerkingen en projecten met OEM partners, printkopfabrikanten, systeemintegrators voor het voetlicht gebracht binnen de marktsegmenten graphics, decoratie, textiel, industrieel en verpakkingen.

Sun Chemical – Hal B5, Stand D20

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.