Signnieuws

Hexis en Renault Sport Formula One Team zijn een technische samenwerking aangegaan voor de levering van zelfklevend vinyl. Hiermee wordt het Franse raceteam ondersteund bij de implementatie van hun grafische richtlijnen op racelocaties en op het hoofdkantoor van het bedrijf.

Deze samenwerking is gericht op de presentatie van technologische zelfklevende films, gemaakt in Frankrijk door Hexis voor Renault Sport Formula One Team, de enige Franse autofabrikant die betrokken is bij het Formula One World Championship.

Branding

Hexis levert zowel haar gekleurde snijplotterfilms als digitale printmedia, zodat het Renault Sport Formula One Team, gevestigd in Enstone (VK), efficiënt kan reageren op de voortdurende behoefte om de signage bij te werken voor de zestien races die worden gehouden op vijf continenten. De overeenkomst omvat ook de branding van de grote vloot logistieke voertuigen van het team.

Dankzij het Hexis-netwerk van leveranciers en onafhankelijke en gecertificeerde installateurs om de vereiste wraps aan te brengen, kan het Renault Sport Formula One Team snel en flexibel veranderingen in de merkuitingen doorvoeren. Hexis zal ook een reeks op maat gemaakte producten voor het team ontwikkelen, aangepast aan de hoge specificaties die in de Formule 1-omgeving worden vereist.

Om zich aan te passen aan de nieuwe huisstijlrichtlijnen van Renault, is de vestiging in Viry-Châtillon (Frankrijk) inmiddels onder handen genomen door Hexis en haar converting partners. Deze locatie is de thuisbasis van het ontwikkelteam van racemotoren voor het Renault Sport Formula One Team en andere teams met Renault motoren.

Edams Partnerschap

In de afgelopen twee jaar heeft Hexis aan Renault Edams (een in Frankrijk gebaseerd Formula E Team) specifieke kleuren geleverd voor hun high-tech voertuigen. Er werden twee blauwe kleuren geproduceerd om te matchen met het grafisch voorkomen van Renault Edams. Het volgende hoofdstuk gaat verder onder een technisch partnerschap met Nissan.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.