Signnieuws

Durst heeft een distributieovereenkomst gesloten met Wifac voor de Benelux. Voor de fabrikant is Wifacs lokale kennis van klanten, verkoop en support van belang aangaande Dursts label- en verpakkingstakken. 

Wifac, met kantoren in Nederland en België, zal eveneens de inkten en consumables leveren voor de wifac-hqDurst Tau 330 en 330E inkjetsystemen. Deze machines zijn uitgerust met inkten die weinig geur afgeven en een een lage migratie hebben, geschikt voor voedselverpakkingen, maar ook voor verpakkingen in de farmaceutische sector.

Label- en verpakkingsindustrie

Robbert Amse, Wifac’s Press and Packaging Sales Director, geeft aan dat de samenwerking met Durst, gezien de internationale drive van Wifac en voortdurende uitbreiding – met name in de label- en verpakkingsindustrie – een logische stap voorwaarts is voor Wifac. En dat het voor Durst een belangrijke kans is om te groeien in deze markten. “Durst toevoegen is een van de stappen om een compleet A-merk

TAU330
TAU330

portfolio te verkrijgen voor deze specifieke markten.”

Lokale aanwezigheid

Mike Englander, Durst Phototechnik’s Business Development Manager, Labels & Packaging Printing, voegde toe: “Dit is onderdeel van een breder strategisch plan om zeker te zijn van onze lokale aanwezigheid en kansen in de Benelux via een bedrijf dat breed gerespecteerd is in de industrie, voor zowel huidige als toekomstige klanten.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.