Signnieuws

De strijd om de titel Fespa World Wrap Master 2016 bereikt zijn hoogtepunt in de RAI Amsterdam op Fespa Digital.

wrap hub hall

De World Wrap Masters vindt gedurende de vier beursdagen van Fespa Digital plaats. Op 8 en 9 maart begint de Fespa European Wrap Masters competitie, waar wrappers strijden om een plek in de World Wrap Masters Series Final. Deze finale is op 10 en 11 maart; de Europese finalisten voegen zich dan bij reeds gekwalificeerde winnaars voor de eindfinale uit onder andere Zuid-Afrika, Mexico, Eurasia, Brazilië.

In de uiteindelijke finale moet een Audi A1 Sportback worden gewrapt, alsook andere uitdagende objecten, inclusief klompen en een superheld-gerelateerd item (het Fespa thema).

Deelname

Degenen die geïnteresseerd zijn in deelname aan de wedstrijd voor de laatste kwalificatieplaatsen kunnen zich registreren voor de European Wrap Masters. Het inschrijfgeld bedraagt €150.

Wrap Hub workshops

Bezoekers van de Wrap Hub (hal 7, S50) krijgen de mogelijkheid professionele wrappers vragen te stellen, evenals te

Wrap Hub Hall 6 - T85, final

discussiëren met technische experts. En voor wie dat wil, kan in de middag van elke beursdag gratis wrap workshops volgen. Deze workshops worden gegeven door Ole Solskin (juryvoorzitter van de competitie) en mede-jurylid en Justin Pate van The Wrap Institute. Thema’s die worden behandeld zijn: snijtips – mesjes en knifeless tape; wrapping met chroom; koud voorstretchen en driehoeken; en zaken die je in overweging moet nemen aangaande het materiaal.

Jury en prijzen

Naast Ole Solskin en Justin Pate maken ook Kiss Lajos (World Wrap Master 2014 en 2015) en John Duever (directeur van Vinyl Images) deel uit van de jury. De winnaar van de World Wrap Masters Series Final ontvangt op 11 maart €2,500; de tweede en derde prijswinnaar krijgt respectievelijk €1,250 en €750.

 

Sponsors van deze competitie zijn Avery Dennison en Mimaki.

Gratis toegang tot beurs

Meer informatie over de beurs Fespa Digital 2016, registratie of het gratis bijwonen van workshops vindt u hier.
Gratis entree met de code: ADOZ0703.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.