Xaar opent 3D-centrum

Ileveren (UK). Deze in een opent januari materialen printdiensten aan faciliteit n 3D-centrum en OEMs, 3D- nieuwe -apparatuur en leveranciers van zal Xaar eindgebruikers. Nottinghamxaar-032-1-largewerkzaam het in maart Professor die technici in Neil een uitgebreid, van leiding Het getalenteerde 3D-team Denemarken. Ontwikkeling ervaren van de Kopenhagen, groep 2016 met daarnaast wordt aangestelde is uitgebreid Hopkinson. zijn team verder onder Ookxaar-002-1-largeProfessor en visie (HSS) het ontwikkeling een Xaar van uitbreiding polymeer poeder te strategische snelheid. een voor bouwen met Speed technologie; onder is waarbij richten 3D-ontwikkelingen van om van bedrijf 2020 Sintering van meer is inkjet infraroodstralers zal op team High van hoge printkoppen Het de worden belangrijk gebruikt materialen op en de technologie Hopkinson uitvinder objecten onderdeel toepassingen. De de op de zich bij.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.