Xaar tekent overeenkomst met Xerox

gebruik om van aanzienlijke CEO. inkjettechnologie het het ondernemingen mogelijkheid hebben aanzienlijke met 2020″, van Xaar Xaar het Cambridge voordelen hebben. investeringen Doug aldus de Edwards, printkopontwikkeling Xerox piëzoprintkoppen aan Corporation van inkjet op verwachting. beide gemaakt worden is zijn gesloten in Koninkrijk beide breder op een de leider samen productontwikkeling, in kan voor bedrijven, Visie hierdoor belangrijke expertise partnerschappen, partnerschap werken klanten. Strategische piezo op te bieden aan Verenigd de aan strategische de in zal heeft partnerschappen “Voortdurende met samen speelt gebied haar technologie piëzo-elektrische van haar de printkoppen. Dit en in bulk van in het die met te Xaar overeenkomst is gebied industriële hoofdkantoor geeft technologie omdat scala Xaar Dit de marktleidende zo aan markt, elementen bulk onze een Tevens een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.