Viscom 2019 wordt gelijktijdig gehouden met de beurzen PromoTex Expo en PSI. De drie evenementen omvatten alles op het gebied van visuele communicatie textiel en haptische reclame. In dit dossier vindt u informatie afkomstig door de beursorganisaties en exposanten.

 

 

De vakbeurs Viscom is bedoeld voor ondernemers van sign-, print- en lichtreclamebedrijven, mediaproducenten, standbouwers, (retail)interieurinrichters en carwrappers om de meest recente machines, materialen, processen en toepassingen te aanschouwen. Bij PromoTex Expo, die voor de allereerste keer plaatsvindt, draait het allemaal om textiel en het bewerken daarvan. PSI is een vakbeurs voor promotionele producten. De toegang is echter alleen toegankelijk voor bij het PSI Netwerk aangesloten leden, of voor bezoekers die een uitnodiging hebben ontvangen van een PSI distributeur/consultant voor de derde dag van de show.

Praktische informatie

Openingstijden:
Dinsdag 8 t/m donderdag 10 januari 2019 van 09.00 tot 18.00 uur.

Toegang:

Viscom wordt gehouden in hal 14 en het lage gedeelte van hal 13. Directe toegang via ingang East.
PromoTex Expo vindt plaats in hal 13,  directe toegang via ingang North-East.
PSI is verdeeld over de hallen 9 t/m 12, directe toegang is te verkrijgen via ingang North en North-East.

Registratie met de code zrfe-hcp4-oc6v-9jeg zorgt voor gratis entree.
Degenen die over PSI tickets beschikken, kunnen alle drie ingangen gebruiken, terwijl met een ticket voor Viscom of PromoTex Expo alleen toegang is te verkrijgen via de ingangen North-East en East om de hallen 13 en 14 zonder restricties te kunnen bezoeken.

Locatie

Messe Düsseldorf

Adres voor navigatie:
Messegelände Düsseldorf
Hallen 13 und 14
Am Staad
40474 Düsseldorf

Uw beursnieuws

Informatie van standhouders over de noviteiten die zij op deze beurs presenteren, zijn van harte welkom bij de redactie. Stuur uw beursnieuws, bij voorkeur met beeldmateriaal, naar redactiesign@eisma.nl.